Egyedi ágyat rendeltünk, extra kívánságokkal, olyat, amit nem lehet boltban vásárolni. Ákos a kezdetektől fogva precízen mindent leegyeztetett, megtervezett, átgondolt, megoldásokat keresett. A végeredmény pedig egy minőségi, csodaszép bútordarab lett ami minden kívánságnak megfelel. Minőségi anyagból minőségi csodaszép kivitelezéssel. Tény, hogy várnunk kellett rá elég sokat (10 hónap), de ami határidőt ígért, be is tartotta, tehát tervezhető. Csak ajánlani tudom Ákos és csapatát ha valaki minőségi, szép élő fából készült bútort szeretne. Köszönjük szépen utólag is! :)

— Szőke Emília 2022 március


A minőséget kerestem és a következőt találtam: a tervezés során mindenre kiterjedő figyelmet, és tájékoztatást. A megrendelt ágy elkészült a megbeszélt időpontra. A végeredmény egy rendkívül precízen kidolgozott, nagyon stabil és esztétikus bútordarab. Látszik rajta, hogy minden részletére gondosan odafigyeltek, és a szállítás is nagyon gondosan történt. Nemcsak használati tárgya hanem dísze is lesz egyben a szobának sok-sok évig. A minőséget kerestem és a magas minőséget találtam. Nagyon köszönöm, Ákos!

— Kram Helga 2022 április


Die Traumküche aus Kernbuche steht und sie ist genau so geworden, wie wir uns das vorgestellt haben. Perfekt eingepasst und jeder Sonderwunsch wurde von Ákos ganz toll umgesetzt. Bei der Planung hat Ákos mit Details und und eigenen Ideen dazu beigetragen, dass unsere laienhafte und grobe Planung zu der tatsächlichen und wurderschönen Küche geworden ist. Auch unseren massgefertigen Garderobenschränke überzeugen durch Qualität und Schönheit. Viele kleine Details (natürlich auch wieder von Ákos) erleichtern die tägliche Nutzung, z.B. die schönen integrierten Leuchten. Unsere nächsten Ideen wird er wohl genau so liebevoll umsetzen. Ákos hat seine Liebe zum Holz zu seinem Beruf gemacht, das können wir sehen und bestätigen.

— Lehmann Heidi 2022 június


Amikor először jártam Ófaluban a műhelyben, nem tudtam semmit az asztalos szakmáról. Már mikor az első itt készült nappali bútorunkat terveztük közösen, érezni lehetett azt a hozzáértést és minőségi munka iránti igényt, amit ez a nagy múltú családi vállalkozás képvisel. Itt egy dolog számít igazán: hogy lesz az általuk készített bútor a lehető legtartósabb. Ráadásul mindezt az egyszerűsített működésnek köszönhetően a tömörfa árak belépő szintjén tudják biztosítani. Emellett nyíltan vállalják, hogy - teljesen jogosan - nem az IKEA árakkal akarnak versenyezni.

- Matyi


A 2 éves Panna lányomnak készített asztalt nagyon szeretjük. Ákos személyesen mérte fel igényünket. Pontosan, személyre szabva készítette el egyedi kis asztalkánkat, a meglévő székeinkhez méretezve. A munkája nagyon precíz, pontos. A szélek enyhén lekerekítettek a kicsi védelme érdekében, és a felületkezelésnek köszönhetően könnyen takarítható. Panna ezen eszik, rajzol, gyurmázik, fest, és még mindig olyan az asztalka, mint újkorában. A jelzett időpont előtt megkaptuk rendelésünket. A BKWORKS munkájára lehet számítani.

— Bányai-Kocsis Zsuzsanna

Ákos egy szuper étkezőasztalt készített nekünk. Masszív, toldható darab, amely előreláthatólag kiszolgál vagy 2 generációt... :) Vöröstölgy lap és fehérre festett bükk lábak. Vonzza a tekintetet!

— Szénási Miklós

Dank Ákos ist nun endlich Ordnung mit mein Kabelsalat. Ein schönen speziellen Ecktisch hat er mich dafür gemacht. Dankeschön!

— Hubrecht Wiskerke

Szükségem volt egy pót fiókos bútorra. Kleisz Ákos Asztalos mesterhez fordultam. Megterveztem az én igényeim szerint,rövid időn belül pedig megkaptam az elképzeléseimnek teljes mértékben megfelelő,szépen és igényesen megmunkált darabot! Nagyon meg vagyok elégedve! Köszönöm!

— Dobi Renáta Csilla

Ákos műhelyében és keze munkájával készült az a gyermekasztal és három szék, amely 8 éve került otthonunkba. Azóta négy gyermekünk használja nap, mint nap. Van, hogy egyszerűen csak rajzolnak, kézműveskednek rajta, néha létra helyett használják vagy iskolapadnak, sokszor beépítik a bunkiba. Ezek a gyerekbútorok szépek és elnyűhetetlenek. Köszönjük. Ajánlom a Mestert!

— Petra

Vielen Dank für die tolle Arbeit. Wir haben bei Akos einen Tisch bestellt. Trotz der etwas komplizierten, schwierigen Form hat Akos es geschafft, den Tisch genau nach unseren wünschen anzufertigen. Die Kommunikation war sehr unkompliziert und angenehm, auch die Lieferung nach Österreich klappte super. Jetzt freuen wir uns über ein schönes Unikat in unserem Wohnzimmer. Sehr empfehlenswerter Handwerker.

— Martin Steininger

A régi előszobafalat szerettem volna lecserélni. Ákossal való megbeszélések során elmondtam elképzeléseimet, ő pedig hasznos tanácsokkal egészítette ki azokat. Az eredmény: magas minőségű, szuper design-al rendelkező előszoba bútor tükörrel, fogasokkal, illetve cipős szekrénnyel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

— Riegl Attila

Ákos egy kis beépített szekrényt készített nekünk, ami tökéletesen illeszkedik a falra. Pont olyan, amilyet elképzeltem, precíz munka. Ákos nagyon rugalmas és segítőkész volt a folyamat során. Köszönjük szépen!

— Somogyi-Tóth Júlia

Ákost és nagypapáját egyedi igényeinkkel kerestük meg. Feleségemmel szerettünk volna egy tartós, örök életre szóló francia ágyat magunknak. Sok áruházban nézelődtünk mire meghoztuk a döntést, egyedit fogunk késztettetni. Az áruházi termékekkel sosem a kinézet és a stílus volt a problémám, hanem az anyaghasználat illetve az összeszerelés minősége. Ákos meghallgatta az igényeinket, említettem neki mi alapján döntöttünk inkább az egyedi bútor mellett, ezeket összegyúrva készült el a franciaágyunk melyet már több mint 3 éve használunk. (És a feleségem által igényelt formákat, kinézetet simán megoldották.) Ákost és a műhelyet azon embereknek ajánlom akiknél a minőség a legfontosabb. Természetesen az ár is meghatározó, és nyilván több mintha áruházban vettük volna meg, de ott nem fordulhatok eladóhoz, hogy ezt vagy azt a részletet szeretném megváltoztatni. Ellentétben itt igen.

— Tamás


A megrendelt ágy a megbeszélt határidő előtt elkészült. Használat során észrevehető strapabírósága. Az ötleteim alapján közösen terveztük meg a minden igényemnek megfelelő ágyat, tanácsokat, tapasztalatokat osztott meg velem. Összeszerelése egyszerű és praktikus. Jövőbeni bútor terveim is vele szeretném megvalósítani.

— Biszak Petra


Haben unsere zwei Nachtkästchen mit Akos machen lassen. Top Qualität, einfache, unkomplizierte Kommunikation, Kästchen sind wie erwartet und genau wie geplant, haben die Kästchen auch schnell bekommen und sind sehr zufrieden!

— Katharina


Rendeltem egy asztallapot, mind árban mind minőségben azt kaptam amit elvártam, összeraktam a lábakkal, gyönyörű!

— Ortmann Péter

Ákos munkái a precízségről, az alaposságról, és a szakmája iránti szeretetéről, tiszteletéről, elköteleződéséről tanúskodnak. Gyönyörű, tartós és egyedi darabokat készít, mindenkinek csak ajánlani tudom! Az általa készített gyerekbútoraink elnyűhetetlenek-pedig a gyerekek eléggé azon vannak... :-)

— Helka


Köszönjük a gyors és precíz munkát! Nappali bútort rendeltünk, pont olyat amilyet mindig is szerettünk volna.

— Bartosné Krizák Mónika


Ich bin auf die Möbelstücke von Akos über das Internet aufmerksam geworden. Akos hat zwei Nachtkästchen aus massivem Eichenholz für mich gefertigt. Von der Qualität der Nachtkästchen war ich so begeistert, dass ich mir von Akos auch noch ein Lowboard und einen Schreibtisch Container - ebenfalls aus massivem Eichenholz - fertigen lies. Ich habe nach wie vor täglich Freude an diesen hoch qualitativen Möbelstücken.

— Martin


Egyedi, tartós, egyszerű mégis modern konyhabútort szerettem volna új otthonunkba. Ákos nagyon nagy türelemmel és sok ötlettel segítette elképzelésemet megvalósulni. Az eredmény felülmúlta minden elképzelésem! Precízen milliméter pontossággal nyíló ajtók, nagy terhelhetőségű kiváló minőségű vasalatok, csodás kivitelezés, mondanom sem kell, hogy álom ebben a konyhában tevékenykedni. Minden gépet ő igazított be, sehol semmi hiba, pedig nagy távolságban lakunk egymástól, egyszer tudta a méreteket felvenni a helyszínen. Az összeszerelésnél is ugyanaz a precízség, pontosság, időt nem kímélő gondosság. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom!

— Kamocsay Zsuzsanna

Rengeteg ötlettel, képpel érkeztem az első megbeszélésre amit sokszor átalakítottunk, variáltunk,hogy minden tökéletes, praktikus, jól kihasználható legyen. A végeredmény magáért beszél. Álomkonyha jött létre tölgy és bútorlap kombinálásával. Ákos precizitását és szakértelmét ismerve biztos volt a gyönyörű végeredmény. További ötleteink, terveink vannak a ház többi részénel az ő munkájával

— Bíró-Biszak Tímea


Köszönjük szépen a BKWorks lelkiismeretes munkáját! Ákos innovatív ötletei és precíz hozzállása az egész konyha tervezése és kivitelezése alatt a segítségünkre voltak. A természetes és korszerű anyagok vegyes használata nem csak látványos, hanem minőséget is képviselnek. Reméljük, hamarosan újra együtt dolgozhatunk!

— Dénes Család


Szükségem volt egy pót fiókos bútorra. Kleisz Ákos Asztalos mesterhez fordultam. Megterveztem az én igényeim szerint,rövid időn belül pedig megkaptam az elképzeléseimnek teljes mértékben megfelelő,szépen és igényesen megmunkált darabot! Nagyon meg vagyok elégedve! Köszönöm!

— Dobi Renáta Csilla


Amikor Ákos említette, hogy vállalkozása reklámozására weblapot indít, akkor az jutott eszembe, hogy annak idején - jó 30 évvel ezelőtt - a nagypapának erre nem volt szüksége. Az ügyfelek egymásnak adták a kilincset, és mindenki szívesen megvárta amíg sorra kerül. Én is szívesen sorba álltam, mert a bútor ami a keze alól kikerült az tökéletes volt. Ádám bácsi készítette nekünk a bejárati ajtót, a konyha bútort, ebédlőbe az asztalt és székeket, hálószobabútort, nappali bútort és az ablakokat az ízlésünknek és elvárásainknak megfelelően. Minden nagyon jól működik és sosem kellet javítani. Örülök, hogy folytatod a nagypapa által felépített vállalkozást. Kívánom Neked Ákos, hogy leld meg ugyanazt az örömöt és sikert ebben az asztalos műhelyben, mint amilyen szeretettel a nagypapád itt dolgozott és dolgozik.

— Mária László

Lob an den Tischlermeister für seine kompetents bei der Beratung und Planung der Möbelstücken und das Design der Fronten, Oberflächen der Holzmasserung und der hochwertigen Beschläge die er verarbeitet.

— Mathias


Sind vor einiger Zeit per Zufall auf Akos getroffen und haben mittlerweile einige Möbel von ihm und es werden auch noch weitere folgen. Wir sind begeistert von seinem Engagement und der Qualität seiner Möbel. Man erhält Traummöbel nach Maß. Die individuelle Planung gestaltet sich unkompliziert und Akos ist stehts bemüht die Wünsche seiner Kunden perfekt umzusetzen. Absolute Empfehlung!!!

— Paul


Az Ófaluban működő családi vállalkozás a régi asztalos mesterek hagyományát őrizte meg az utókornak, napjainkig. Nagy kincs az a sok tapasztalat és tudás amit a műhelytulajdonos Bechli Ádám és unokája Ákos képvisel. Igazi mesterek a szó legnemesebb és legvalódibb értelmében. Fából bármit meg tudnak alkotni, rajzok és fényképek alapján precízen dolgoznak. Alapanyagként főleg a környező erdők fái szolgálnak. Az ő fa bútoraik és fa-munkáik ékesítik otthonukat. Ezek aprólékosan kidolgozott, szépen megmunkált, egyedi, örökös darabok, mesterművek. Alkotásaikat, tömör bükk ajtóinkat és egyedi bükk bútorainkat vendégeink mindig megdicsérik. Ár- érték arányban is abszolút kiválóak.

— Bálint

"Megláttam és megszerettem! Így indult az ismerkedés a BK Works munkáival, hiszen Ákos keze alatt valódi csoda születik. Egy bonyhádi ismerősnél figyeltem fel egy különleges minőségű, gyönyörű asztalra. Már akkor, ott megszületett a döntés, ilyen precízen, ennyi odafigyeléssel készített étkezőasztalra van szükségünk nekünk is. Amikor összegyűlik a teljes népes család, mi is olyan szeretettel üljük körül étkező asztalunkat, mint amilyennel Ákos azt számunkra elkészítette. Hálásak vagyunk érte! Aki csak betér hozzánk, mindenki megcsodálja hatalmas, egyedi méretben, egyedi tervek alapján készített asztalunkat, amely azóta lakásunk éke. A BK Workst ajánljuk rokonnak, ismerősnek, akinek bármilyen asztalos műremekre van szüksége. A minőség garantált."

— Nagy József 2022 február


2022

"Profi, igazi asztalos munka, tömör fából, elfogadható áron. Mi megálmodtuk, ők kivitelezték. Köszönjük! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!"

— Mosgai Viktória


Nochmals vielen Dank für die hervorragenden Möbelstücke. Die Stühle und der Eckschrank aus massivem Holz sind von einer guten Qualität und sehr sauber gearbeitet. Obwohl die Räumlichkeiten vorher nicht bekannt waren ist der Eckschrank genau passen gearbeitet. Der Kontakt war immer problemlos und Absprachen wurden zuverlässig eingehalten. Wir sind sehr zufrieden und haben schon weitere Arbeiten in Auftrag gegeben.

— Michaela Schechinger


Megbízható, gyors, szép munka. Folyamatos kapcsolattartás, igényeket, kérdéseket szem előtt tartva. Maximális segítőkészség.

— Réfi Csilla


Ich bin über die Empfehlung meines Buders auf BK Works gekommen. Wir haben drei Kleiderschränke bestellt. Das design wurde durch unkomplizierten Austausch von selbstgezeichneten Skizzen festgelegt und die Details besprochen. Obwohl das Design für Akos ungewohnt war, war er voller Motivation das Projekt anzunehmen. Trotz der Distanz (Ich wohne etwa 1000 km entfernt) Ich hatte immer eine ausgezeichnete Kommunikation mit Akos und die Zufriedenheit des Kunden ist für ihn spürbar sehr, sehr wichtig. Wir sind sehr begeistert von unseren Kleiderschränken, sie sind von makelloser qualität und wir Empfehlen BK Works auf jeden Fall weiter! Danke

— Magdalena Steiner

Volt egy étkezőasztalunk, amit a szépen gyarapodó családunk több mint 20 év után kinőtt. Ha az embernek valami nagyon a szívéhez nő, nem egyszerű azt lecserélni. Több éves keresgélés után találtunk rá Bechli Ádám asztalosmesterre Ófaluban, aki elvállalta, hogy készít egy ugyanolyant. Azt, hogy szakmájának a legmagasabb fokon mestere, az első találkozáskor már láttuk. De hogy létezik ilyen, hogy valaki az utolsó centiméterig ennyire figyelembe vegye a megrendelő igényeit, időt és fáradtságot nem sajnálva mindent újból egyeztessen, és úgy alapanyagban mint kivitelezésben ilyen maximalista legyen, ezt nem tudtuk előre elképzelni. Az új asztalunk második éve a lakásunk ékessége, és sokkal szebb lett, mint a régi. Sokan megcsodálták már. Nagyon köszönjük! Ennél többet mit is kívánhatna az ember? Hogy legyen, aki az idős mester munkáját tovább viszi. És láss csodát: az unoka hazatért a külföldi „vándorlásból”, mint régen a német mesterlegények, és a történet folytatódik… Egy kicsit olyan ez, mint régen, a mesében.

— Antal Tamásné


Fürdőszoba bútort csináltattunk az új lakásunkba. Az elképzelésünk és Ákos tanácsai szerint terveztük paraktikusságot és designt figyelembe véve. A legjobb minőségű faanyagokat, vasalatokat, pántokat használta fel. Neki is és nekünk is fontos a minőség. A fürdőszoba ékköve az egyedileg tervezett bútor és ledes fakeretes óriástükör. Pontosan időre elkészült. Csak ajánlani tudjuk profi munka.

— Köszönettel Niki és Rob


Ákosékkal egy lakberendezőn keresztül ismerkedtem meg. Már az első találkozáskor pozitív benyomást tettek ránk szakértelmükkel, türelmesen minden kérdésünket és kérésünket meghallgatták és kitaláltuk a legjobb opciót a falburkolatra és az ajtókra. Menet közben is mindig tájékoztattak minket a munka menetéről, a változtatásainkat rugalmasan kezeltek. Az elkészült munkával nagyon meg vagyunk elégedve, tökéletes munkát végeztek. A jövőben is őket fogjuk megbízni asztalos munkával.

— Gyarmati Dalma


Ákos személyében egy rendkívül precíz és szorgalmas szakembert ismerhettünk meg, aki minden igényünket figyelembe véve alakította ki belső lépcsőnket. Rugalmasan alkalmazkodott az építkezés során felmerült változásokhoz és arra is hajlandó volt, hogy több száz kilómétert utazzon a lépcsőfokok beépítéséhez. A végeredmény felülmúlta minden várakozásunkat, köszönjük a gyönyörű munkát!

— Uhrin Krisztián 2021 október

Ákost lassan 4 éve ismerjük, és azt hiszem barátok is lettünk. Amikor megismertük még Ausztriában dolgozott egy jó asztalos cégnél. Mikor átmentünk hozzájuk vendégségbe, mindig csupa jó saját készítésű bútorokat láttunk náluk. És nagyon tetszettek. Már akkor elterveztük, ha saját lakásunk lesz, akkor tuti vele csináltatjuk a konyhánkat. Hát így lett. Egy nagyon szuper konyhabútort kaptunk! Nagyon precíz, pontos, szép, ahogy elképzeltük, sőt meg annál is jobb lett! Mindenkinek ajánlom, aki álmai bútorát szeretné!

— Adrián és Betti


Ákost nagyon lelkiismeretes és precíz asztalosnak ismertem meg, aki mèg hajlandó, sőt szeret valódi fával foglalkozni, sőt, igazán ért is hozzá. Bármit megvalósít, nyitott az egészen egyedi elképzelésekre is. Csak ajánlani tudom!

— Somogyi-Tóth Eszter


Mit Ákos von BK Works haben wir unser Vorzimmer und einen Handtuchhalter fürs Badezimmer geplant und umgesetzt. Wir sind sehr zufrieden mit der fertigen Umsetzung! Ákos nimmt sich viel Zeit für die genaue und individuelle Planung und geht auf Kundenwünsche ein. Besonders geschätzt haben wir dabei, dass Ákos nicht nur versucht unsere Wünsche umzusetzen, sondern auch viele Ideen und seine Erfahrung für ein noch schöneres Ergebnis des Werkstücks mit einbringt (vorschlägt) und sehr clever plant. Die verwendete Massivholz Eiche ist wunderschön verarbeitet. Wir werden Ákos/BK Works sicher gern in Zukunft wieder beauftragen.

— Christoph

Az ilyen magas fokú együttműködési készség, a felbecsülhetetlen értéket képviselő emberségesség, a fa és a munka szeretete valamint a precíz, tartós és minőségi munkavégzés kombinációja igen ritka. Kevés olyan szakembert ismerek aki ilyen türelemmel, alázattal szeretettel és nyitottsággal tud fordulni mind a munkája mind a megrendelők irányába.
Mi megtaláltuk a kedvenc asztalosunkat!

— Lóth Gábor 2020 április

Ismerőseim ajánlásával jutottam el ehhez a vállakozáshoz. Már a fényképeik alapján is látható volt a magas színvonal, az igényesség. Ma építették be a megrendelt lépcsőlapokat. Elképesztő minőség, precíz pontos munka, határidő betartása, megrendelő felé maximális rugalmasság, korrekt árképzés. A 100%-os profizmus mellé társult még a maximális elhivatottság és munka tisztelete, szeretete... ajánlani tudom és ezúton is köszönöm a munkát!

— Garamvölgyi Ágnes 2020 április

Schreiben Sie uns Ihre Meinung über unsere  
Produkte

© Copyright 2018 AP - All Rights Reserved